Trädgårdsdesign Stockholm

Harmoniska och hemtrevliga trädgårdar •

Anläggning och plantering

Om du har anlitat mig på Trädgårdsdesign Stockholm för en trädgårdsplanering finns det även möjligheter att lämna över det praktiska arbetet med anläggning och plantering i mina händer. För det här ändamålet samarbetar jag med bland annat elektriker, markarbetare, smeder och snickare så att du kan få komplett hjälp utan att själv behöva ta in externa hantverkare och yrkesgrupper. Till den här tjänsten tillhör att hela grönområdet förbereds vad gäller eventuella nivåskillnader och utfyllnader samt att övrig inredning färdigställs i enlighet med detaljplaneringen.

En smidig trädgårdsanläggning i Stockholm

Om du väljer att låta mig anlägga trädgård tar jag gärna på mitt ansvar att köpa in de växter som ingår i detaljplaneringen, samt att också plantera dessa. När jag gör själva planteringarna har jag möjlighet att mer lyhört anpassa alla växters placeringar efter platsen för att åstadkomma ett så harmoniskt intryck som möjligt, och det gör även att mängden tid vid ritbordet minskar samt att kostnaderna för projektet blir lägre. Jag ser gärna att du tar kontakt med mig för en eventuell rådgivning för trädgård så berättar jag mer om förfarandet!

Jag hjälper er med anläggning och plantering i Stockholm

Att anlägga trädgård är ett stort och omfattande arbete som kräver korrekt kompetens. Hos mig får ni hjälp med allt som rör trädgården.

 • Markytan formas på det sätt som framgår i ritningen
 • Eventuella eldragningar görs av certifierade elektriker
 • Det finns möjlighet att specialbeställa smidesföremål och snickerier

Ett bra pris för trädgårdsanläggning i Stockholm

Om du väljer att låta mig sköta anläggning och plantering i Stockholm kan jag också erbjuda mig att sköta om de grönområden jag har planterat. På det sättet får du komplett hjälp med allt som rör din trädgård och tryggheten i att växterna kommer se snygga ut länge. Vilken kostnad som gäller för arbetet beror på hur omfattande det är, men genom att kontakta mig får du ett kostnadsförslag redan på förhand. Du är varmt välkommen att höra av dig för att boka ett inledande möte inför en trädgårdsdesign i Stockholm!

anläggning-plantering-stockholm

 • VÄLKOMMEN TILL MIG

  När du söker efter någon som kan ta sig an allt som har att göra med trädgårdsdesign, inredning och plantering i Stockholm.

  E-post
  offert@tradgardsdesignstockholm.nu

   

OM FÖRETAGET

När du söker efter någon som kan ta sig an allt som har att göra med trädgårdsdesign, inredning och plantering i Stockholm.

Trädgårdsdesignstockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Trädgårdsdesign Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.