Trädgårdsdesign Stockholm

Harmoniska och hemtrevliga trädgårdar •

Trädgårdsdesign

Du kan vända dig till mig på Trädgårdsdesign Stockholm för att få hjälp med att planera en trivsam, sinnlig och praktisk trädgård. Jag tar emot uppdrag inom hela huvudstadsområdet, vilket även inkluderar orter såsom Nacka och Täby. Vid ett uppdrag inom trädgårdsdesign börjar vi med att gå igenom dina önskemål, budget och visioner och därefter utformar jag en gestaltningsplan för området som utgår från en skalenlig tomtritning. Jag upprättar också en skriftlig presentation som innehåller bilder och föreslagna växter samt materialval, belysning, utemöbler och eventuell lekutrustning.

Trädgårdsplanering i Stockholm på dina villkor

När vi har gått igenom gestaltningsplanen gör jag justeringar så att du får tillgång till den trädgård som du önskar, en så kallad detaljplanering. I det här stadiet går vi även bland annat igenom vilka växter som skall köpas in och hur eventuell belysning skall placeras. Som trädgårdsarkitekt kommer jag också detaljplanera hur växterna skall placeras ut, och med den kunskap jag har om att planera trädgård kan jag säkra upp så att det blommar under hela säsongen, samt att de olika färgtonerna gifter sig väl med varandra.

Fördelar med att anlita mig för trädgårdsdesign i Stockholm

Att ta min hjälp med att planera trädgård är förknippat med flertalet fördelar, några av dessa är:

 • Jag har över 25 års erfarenhet av inredning, styling och trädgårdsplanering
 • Jag arbetar alltid för att optimera ett område
 • Jag har en god växtkännedom och kan planera en trädgård med litet skötselbehov

Få hjälp med trädgårdsdesign till ett bra pris

Om du har ett mindre område i din trädgård som du vill förändra kan jag erbjuda konsultation till ett fast pris. Ett sådant möte kan ofta vara nyckeln till att arbetet kommer igång, och jag bollar gärna idéer och visioner samt kan komma med praktiska lösningsförslag. Om du vill överlåta hela arbetet med trädgårdsdesign i Stockholm till mig får du självklart en offert innan vi inleder ett samarbete. För att ta emot ett kostnadsförslag med pris för trädgårdsarkitekt i Stockholm ber jag dig kontakta mig så att jag får en bättre överblick över områdets storlek och behov!

trådgårdsdesign-stockholm-innegård

 • VÄLKOMMEN TILL MIG

  När du söker efter någon som kan ta sig an allt som har att göra med trädgårdsdesign, inredning och plantering i Stockholm.

  E-post
  offert@tradgardsdesignstockholm.nu

   

OM FÖRETAGET

När du söker efter någon som kan ta sig an allt som har att göra med trädgårdsdesign, inredning och plantering i Stockholm.

Trädgårdsdesignstockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Trädgårdsdesign Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.